Ser seg aldri tilbake

En bygde-bølge skyller over landet for tiden, og helt i front finner vi det populære bandet Rotlaus som slipper låt 19. mars!

Rotlaus - Aldri Tilbake som slipper 19. mars

På fredag, imorgen, er det duket for flere nye slipp fra våre favorittartister. Rotlaus er en av disse, og vi har hørt låta.


'Aldri Tilbake' er som skapt for våren, og tematikken er vel mer aktuell enn noen gang. 'Aldri Tilbake' handler om stå-på-viljen og det å klare seg gjennom livets stormer. Låten bærer preg av optimisme og håp og det er kanskje noe de aller fleste av oss trenger nå, mer enn noen gang.


Vi rett og slett digger låta, og som bygdegutt i Oslo er det godt å høre at bygdeånden lever i beste velgående.


Nylig gikk Rotlaus rett inn på 3. plass på Spotify Top 50 Norway med singelen 'Vakker og vill', og albumet 'På vei' som slapp i 2018, er fortsatt norgeshistoriens lengst-levende album på VG-lista. Vi tror 'Aldri Tilbake' vil stå like sterkt i ukene fremover.


Tune inn til Ordentlig Radios Lytt På Nytt i morgen mellom klokken 10:00 og 12:00 for å høre på 'Aldri Tilbake' og så mange flere som slipper låter i morgen. Lytt På Nytt spilles hver fredag til torsdag, og vi går gjennom alle nye norske singel- og albumslipp.


Du finner oss øverst på sida vår der det står 'Lytt', eller du kan laste ned Ordentlig Radio rett fra App store30 visninger