Ny fredag, og masse ny musikk!

Oppdatert: mars 18

I dag ble det sluppet hele 118 nye norske singler!

Albumcover til Stig Brenners 'Hvite Duer, Sort Magi'


Fredager er duket for masse ny musikk, og denne fredagen er ingen unntak. Norske musikere og artister slapp natt til i dag opp mot 120 singler og 20 album/EP'er.


Stig Brenner, som tidligere opererte under navnet Unge Ferrari, slapp i dag sitt nyeste album 'Hvite Duer, Sort Magi'. Stig har allerede gitt oss flere forsmaker på albumet med låtene 'Atlanteren' og 'Lukten Av Høst' som ble godt mottatt av publikum.


'Hvite Duer, Sort Magi' gir oss hele ni nye låter sammen med 'Atlantern' og 'Lukten Av Høst'. 'Miserabel', som er av de nye låtene, gir oss deilige vokaler med fyldige bass-synther.


Sammen har Stig fått med seg Norges tvillingpar Marcus og Martinus, og stjerneskuddet fra Horten, Larsiveli. Hør låten her:Victoria briljerte på tampen av 2020 med låten 'Be Okay', og i natt kom 'Happy' I'm Sad'


Helt på egenhånd og uten plateselskap i ryggen toppet Victoria Norges lister med 'Be Okay' og har i skrivende stund seks millioner avspillinger på Spotify og er på god vei mot syv.


I natt slapp hun 'Happy I'm Sad'. Victoria snakker om ung kjærlighet, og vi kan føle det hun synger om. Låten akkompagneres med varme strykere, gitar og et tykt kor på refrenget. Dette liker vi.Oslo Ess slipper albumet 'Pønk, rock og harde kår' og med det gir de oss også låten 'Aldri se oss tilbake'. Låten byr på deilig norsk rock, og gir oss litt deLillos vibber. Digg.

'Aldri se oss tilbake' er en rå låt fylt med orgel og gitarsolo.


Albumet 'Pønk, rock og harde kår' blir det sjette albumet til Oslo Ess, og gir deg dynamittlåter for å takle en ellers stillestående hverdag. Ordentlig Radio håper på masse mer musikk fra Oslo Ess i overskuelig fremtid.


Husk at vi i Ordentlig Radio spiller alt av ny norsk musikk i programmet Lytt på Nytt. Lytt på Nytt sendes hver mandag til fredag, fra klokken 10:00 til 12.00. Last ned appen i App store eller hør oss på toppen av siden vår, rett ved logoen!


Her finner du alle nye norske slipp samlet i en liste også, vi skulle ønske vi kunne skrive om alle!

46 visninger