Fredag betyr ny musikk (og noe resirkulert)

Endelig helg og det finnes vel ingen bedre måte å starte helga på enn med over hundre nye låter!


tigerstate - right before i sleep
tigerstate - right before i sleep

Etter forrige ukes fredag legges lista høyt, men det er ingen stopper for den norske musikkeliten. Fredagen er fylt med mye spennende, nytt, og noen coverlåter.

Bergens Hedda Mae imponerer på fredagen med en deilig cover av Dagnys 'Somebody'


Låten som originalt er fylt med hyppige, taktfaste slag, og bærer preg av synthpoppens ellers sjangertypiske særpreg får en ny drakt i denne versjonen.


'Somebody' har fått en mer "dirty" drakt og er fylt med seig bass, deilige trommefills, orgel og en hylende gitar. Låta fanger utvilsomt oppmerksomheten til de som hører!Truls Dyrstad og David Atarodiyan danner producerduoen TRXD og sørger godt for at klubb-ånden fortsatt lever til tross for lockdown.


Sammen med Nordlands Sandra Lyng slipper de låten 'In My Room'. Det er vel ingen hemmelighet hva låta handler om.


'In My Room' er vel kanskje perfekt for oss som savner utelivets tunge bass og dansbare melodi.

Fareway lokker oss inn med 'Poltergeist'.


Hvis lofi fikk barn sammen med Tyler, The Creator og Kendrick Lamar med Frank Ocean som stefar, tror vi det hadde hørtes akkurat slik ut.


'Poltergeist', som så vidt bikker to minutter, handler om kjærlighet som ikke er ekte, og enveiskommunikasjon. Kanskje noe mange kjenner seg igjen i? Uansett så digger vi humøret, og budskapet.
For å holde tråden, følger vi opp 'Poltergeist' med tigerstate sitt nye slipp 'right before i sleep'. Er det noe med ødelagt kjærlighet og biler? Fett uansett! Tematikken er i samme området som Fareways 'Poltergeist'


'right before i sleep' er en deilig indielåt, med vokaler som har et yndig særpreg, som støttes av en fast beat og deilig synths. Fredagen har gitt oss mye bra å høre på fremover!

Husk at vi i Ordentlig Radio spiller alt av ny norsk musikk i programmet Lytt på Nytt. Lytt på Nytt sendes hver mandag til fredag, fra klokken 10:00 til 12.00. Last ned appen i App store eller hør oss på toppen av siden vår, rett ved logoen!

Her finner du alle nye norske slipp samlet i en liste også, vi skulle ønske vi kunne skrive om alle!

80 visninger