En hyllest til Gjerdrum

Oppdatert: april 1

Vilde Elen slipper låten 'Once Again'. En hyllest til hjembygda, og alle som bor der.Mange har det vondt, men slik som Gjerdrum er - så stiller vi opp for hverandre og hjelper hverandre gjennom gode og dårlige dager, sier Vilde Elen

Det har vært mange dårlige dager for mange dette året, men verst har det vært for de mange pårørende etter raset som gikk på tampen av 2020 i Gjerdrum.

Nå ønsker Vilde Elen å slå ring om samholdet og løfte frem det positive, i det som har vært en vanskelig inngang i 2021 for mange.


På fredag slipper Vilde Elen låten 'Once Again'. En hyllest til hjembygda, og alle som bor der. Hun har samlet med seg mange fra heimplassen, og i videoen dukker det opp flere av Gjerdrums innbyggere som står samlet. Dette handler også låten om Alle inntektene som kommer inn på dette prosjektet på både låt og video skal gå til Ressursnettverket for barn og unge (RBU) som har hjulpet Gjerdrum i en vanskelig tid. Denne avgjørelsen er gjort sammen med kulturledelsen i kommunen.


Vi i Ordentlig Radio ønsker selvfølgelig å bidra i en slik sak, derfor legger vi 'Once Again' inn i rotasjonslisten vår<3 Du kan høre Gjerdrums hyllest 'Once Again' på ordentligradio.com, eller gjennom appen vår Ordentlig Radio.

244 visninger